English

Novosti


Moja uzgajivačnicaMužjaci
Ženke

Legla


Prethodna
Očekivana

Štenci


Na prodaju

Hrvatski ovčar


Standard
Galerija

Graničarski koli


Standard
Galerija

Rad i sport


Agility
Rad s ovcama
Spasioci

Pastirski
štapoviLinkovi


O meni


Alen


Kontakt


 

HUR 40000
Oštenjen 15/12/2010
Uginuo 14/03/2013
HD A
CEA neg. (DNA normalan)

Rodovnica

Slike

FYNN MAC'GIC

Fynn je bio moja nova uzgojna nada. Uvezao sam ga iz Francuske, a uzgojila ga je moja draga agility prijateljica Anne-Lise Bouché-Newton.

Anne-Lisina Aliska, Fynnova mama, je kćer dvostrukog Svjetskog prvaka u agilityju, legendarnog Loch Mac Leoda, vlasnice Christine Charpentier. Zapravo Mac ima još i treću šampionsku titulu i to one Svjetskog ekipnog prvaka u agilityju.
Fynnov otac Dgic, vlasnika Patricka Servaisa, je sin Partickovog Svjetskog vice-prvaka u agility, ništa manje legendarnog Magica.

Iako je moja prvobitna zamisao da ja ili Sara radimo s njim, Fynnova vlasnica, koja s njim trenira, a uskoro će se i natjecati, je Dagmar Dančuo, kolegica iz Kluba.

Agility video klipići Fynnovog oca Dgica: 1, 2

Nažalost, kako Fynn ima epilepsiju ništa od mojih uzgojnih planova s njim. Jedino se nadamo da ta grozna bolest neće bitno utjecati na njegovu agility karijeru (za sada je sve u redu i u treninzima napreduje dobro).
Kako sam uspio otkriti, Fynnova epilepsija dolazi od njegovih američkih predaka, točnije njegove bake Silvertip's Katsu Loch Forever. I njena sestra, Silvertip Ai Loch Red Girl, imala je unuka sa epilepsijom, a pravi brat od te dvije kuje, Silvertip's High Anxiety, vlasnice Nancy Gays, i sam ima epilepsiju.

Fynn je uginuo 14. ožujka 2013.


[ Nazad na 'Moju uzgajivačnicu' ]