English

Novosti


Moja uzgajivačnicaMužjaci
Ženke

Legla


Prethodna
Očekivana

Štenci


Na prodaju

Hrvatski ovčar


Standard
Galerija

Graničarski koli


Standard
Galerija

Rad i sport


Agility
Rad s ovcama
Spasioci

Pastirski
štapoviLinkovi


O meni


Alen


Kontakt


 

ISDS 300593
HR 10181
Oštenjen 06/11/2008
Uginuo ?/01/2014
HD A
CEA neg. (DNA normal)

Rodovnica

Slike

ASTRA CHE

Che je uvezen iz Škotske, iz poznate uzgajivačnice Astra. Che je registriran i u ISDS-u i u Hrvatskom kinološkom savezu.
Prvotno je uvezen za g. Petra Maliju iz Velikog Trojstva, kraj Bjelovara, no kako mi se jako svidio, dogovorili smo se da ostane u suvlasništvu te kao novi parnjak u mojoj uzgajivačnici.

Cheov otac, Mac 276484, natjecateljski je pas "broj 2" poznatog velškog handlera Aleda Owena. Macova rodovnica uključuje sve Aledove top pse, i one prošle i ove sadašnje.

Cheova mama je Jess 269258. Jess je, prema riječima gđe Beale, jedna od najboljih i najpouzdanijih uzgojnih kuja u Astra uzgajivačnici. Njeni štenci odlični su podjednako i za rad s ovcama i za agility. Jess ima prekrasnu narav, nenametljiva je i uvijek spremna udovoljiti, a opet, kad radi, nabrijana je i radi s puno stila. Njeni preci uključuju Int. Driving Ch. Dolwen Chipsa 104883 te Eryri Nan 214305.

Nažalost, kako je ustanovljeno da je Cheov brat imao epilepsiju te je na kraju morao biti uspavan zbog iste strašne bolesti, a nedavno sam saznao da i jedno Cheovo štene također pati od epileptičnih napada, Chea sam maknuo sa liste svojih parnjaka te ga se zasigurno više ne bi smjelo upotrebljavati za uzgoj.

Prema navodima g. Malije, Che je uginuo u siječnju 2014.

 

REZULTATI

RAD S OVCAMA početnik
OCJENA IZGLEDA odličan

 

[ Nazad na 'Moju uzgajivačnicu' ]